Translate

divendres, 26 d’abril del 2019

Grup d'Aprenentatge Col·laboratiu (GAC) TISOC

Formació en GAC de l'Escola Balear d'Administració Pública (EBAP)


Què és un GAC?



Un grup de persones que, unides per una temàtica laboral concreta, interaccionen amb l'objectiu

de millorar-la i aprendre.
  • Posa en valor els aprenentatges informals entre iguals.
  • Suposa una interacció continuada i fluïda respectuosa, en confiança, participativa i col·laborativa.
  • Persones que tenen un objectiu comí, comparteixen, aprenen, debaten i generen coneixement.
  • Genera un producte de coneixement.











GAC TISOC


És una oportunitat per utilitzar la metodologia i l’estructura dels GAC per tal de compartir experiències, casos, idees, metodologies i eines d’intervenció... amb l’objectiu de millorar la nostra pràctica professional i enriquir-nos de la reflexió conjunta.

Formar un GAC és especialment interessant, en el moment que ens trobam, de definició de les funcions dels TISOC i d’incertesa de la continuïtat de la figura, per posar en valor la importància dels professionals de l’educació social en l’àmbit educatiu formal. Per això, cal que generem coneixement compartint experiències per millorar la nostra pràctica, però també que el difonem per donar a conèixer la nostra tasca i la importància d’aquesta.

Per tant, l'objectiu del grup en si és compatir la pràctica i reflexionar sobre aquesta, cosa que no s’allunya dels objectius que ja teníem com a equip de feina TISOC i ja duiem a terme a les reunions mensuals per illes, trimestrals tècniques, contactes informals entre nosaltres, el Drive com a espai virtual… I el resultat i producte serà un recull d'experiències en bones pràctiques en aquest blog.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...