Translate

divendres, 28 de juny del 2019

Taller de prevenció del consum de cànnabis a l'IES Can Peu Blanc

La TISOC de l'IES Can Peu Blanc ha dinamitzat un taller de prevenció del consum de cànnabis juntament amb l'educadora social de l'Ajuntament de Campanet.




















Després d'haver finalitzat el curs, dia 25/06/19, a l'institut de sa Pobla conjuntament entre els dues educadores van organitzar un taller de prevenció de consum de cànnabis amb material del Pla d'Addiccions i Drogodependències de les Illes Balears (PADIB).

Al taller hi varen participar 18 joves de l’institut (de sa Pobla i de Campanet) amb molt de mèrit pels de Campanet, que amb aquesta calor, van anar a l’IES amb bicicleta!
La sessió va durar dues hores i varen treballar mitjançant dinàmiques el concepte del cànnabis (per tenir una idea del nivell de coneixement que tenen), mites i falses creences (per poder desmitificar frases com "el cànnabis és natural i per tant no és perjudicial...), varen fer dos rol-playing creant una situació que poden trobar-s'hi un dia qualsevol i treballar “aprendre a dir no” davant l’oferiment al consum de tòxics. I també varen posar un circuit amb obstacles i unes ulleres han pogut experimentar com es distorsiona la visió si has consumit cànnabis. Amb aquesta dinàmica varen poder parlar dels riscos associats al consum de cànnabis (com afecta aquest consum a l’hora de la conducció de ciclomotors, relacions sexuals de risc, el poder de decisió...)
Varen acabar la trobada amb un petit refrigeri en el qual varen assistir també l’educadora comunitària de sa Pobla i la propera TISOC de l’IES.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...