Translate

divendres, 2 d’agost del 2019

"Benvinguts" a l'IES Son Ferrer

El TISOC de l'IES Son Ferrer, juntament amb els educadors socials de l’Ajuntament de Calvià, han dut a terme un projecte per treballar el pas de primària a secundària amb un grup d'alumnes de 6è de Primària que el curs que ve faran 1r d'ESO al centre.



La primera setmana de juliol, diàriament en horari de 10.30 a 12.30 h, el TISOC de l'IES Son Ferrer i els educadors socials de l’Ajuntament de Calvià han organitzat un projecte d'acollida al centre per facilitar el canvi de centre i etapa a un grup d'alumnes que han de passar de Primària a ESO. Els alumnes procedien majoritàriament dels centres CEIP Son Ferrer i CEIP Ca’s Saboners.


Han participat una mitja de 12 participants diaris que han estat al centre durant una setmana, han conegut els educadors, l’equip directiu, el policia tutor, el servei de joventut… i han treballat mitjançant el teatre social i el rap les seves habilitats. Els tallers i el berenar estaven subvencionats pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Calvià.


Una bona experiència per treballar amb els alumnes que han de començar una nova etapa a l'institut, un canvi important en les seves vides i un moment en el qual necessiten suport.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...