Translate

divendres, 31 de gener del 2020

El personal TISOC participa a les accions pel Dia Escolar de la No-Violència i la Pau

Com cada any, el dia 30 de gener, els centres escolars celebraren el DENIP


A l'IES Felanitx, entre d'altres activitats com la lectura del Manifest per la Pau, la decoració del vestíbul amb arranjaments florals i niguls amb desitjos de pau i un mural humà amb la paraula PAU, vàrem celebrar aquest dia.




1 comentari:

  1. EL 30 de gener, es celebra el Dia Escolar de la No Violència i la Pau amb un protagonisme que recau dins del món educatiu.
    LA PAU és conèixer i valorar les diferències entre les persones, independentment de la raó, pensament o sentiment. Si ens acceptam tal com som, si acceptem la diversitat i respectam els costums i les diferents cultures evitarem conflictes.

    Nosaltres pensem que el món pot ser un lloc molt més habitable, on càpiga tothom, on el diàleg estigui per sobre de les armes, les paraules davant els insults, la igualtat davant el masclisme i la violència contra les dones, la tolerància i la diversitat cultural davant el racisme i el respecte a la natura davant l'explotació dels recursos de la nostra Terra.
    I com ho creiem volem deixar aquesta petita amprenta amb aquests actes.

    ResponElimina

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...