Translate

dijous, 16 de maig del 2019

Diada cultural a l'IES Francesc de Borja Moll

La TISOC de l'IES Francesc de Borja Moll col·labora en l'organització i dinamització de la Diada cultural que es celebra cada any al centre.


Un any més, s’ha celebrat la Diada Cultural a l’IES Francesc de Borja Moll durant la qual s’han dut a terme multitud de tallers i activitats per afavorir la convivència, el treball individual i en grup i la integració d’alumnat nouvingut.

Un dels tallers que ha tengut força èxit amb un ple d’alumnes participants ha estat el TALLER DE LA XOCOLATA en el qual ha col·laborat la TISOC.Aquest taller ha tengut una durada d’unes 2 hores (8:30 – 10:30 h) i s’ha desenvolupat en vàries fases:
  • 1a FASE: INTRODUCCIÓ A LA HISTÒRIA DE LA XOCOLATA: S’han projectat diferents vídeos sobre la història, el cultiu de la xocolata i el pas de l’explotació infantil fins a la comercialització justa a través de les cooperatives que integren el comerç just.
  • 2a FASE: TAST DE XOCOLATA SEGONS EL GRAU DE PURESA (negre 99%, negre 70%, negre 50%, amb llet i blanc)Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...