Translate

dimarts, 14 de maig del 2019

Programa de Competència Familiar a l'IES Pau Casesnoves

La TISOC de l'IES Pau Casesnoves d'Inca va implementar, conjuntament amb altres professionals del centre i de serveis socials i el policia tutor, el Programa de Competència Familiar (PCF) del GIFES-UIB.


A l’IES Pau Casesnoves es va implementar el Programa de Competència Familiar (PCF) Universal 11-14. Els formadors varen ser la TISOC del centre amb col·laboració amb les educadores i psicòloga de Serveis Socials d’Inca, una de les orientadores del centre i el policia tutor.


Varen participar 14 famílies i la durada va ser de 6 sessions, que es realitzaven els dimecres de 17:00 h a 19:30 h a l’IES Pau Casesnoves. L’organització de les sessions va ser la següent:
El Programa de Competència Familiar (PCF) (https://competenciafamiliar.uib.cat/) és l'adaptació realitzada a Espanya pel Grup GIFES-UIB del Strengthening Families Program (SFP). Es tracta d'un programa basat en l'evidència científica de tipus multicomponent, orientat a la prevenció del consum de drogues i d'altres problemes de conducta en menors. A través del Programa de Competència Familiar s'aconsegueix millorar la competència parental, les habilitats socials i el comportament dels fills (versió 7-11, 11-14 i 12-16 anys), així com les relacions familiars. El programa complet inclou tres programes d'aplicació simultània: un dirigit als pares i mares, un altre dirigit als fills i filles i el tercer de treball conjunt tota la família.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...