Translate

dijous, 2 de maig del 2019

Taller de consciència corporal i relaxació a l’IES Pau Casesnoves

La TISOC de l'IES Pau Casesnoves d'Inca va implementar un taller d'educació emocional, més concretament, de consciència corporal i relaxació amb alumnat de 1r i 2n d'ESO del centre.


Abans de finalitzar el primer trimestre del curs escolar es va dur a terme una jornada on es realitzaren diversos tallers. Des de el departament d’orientació, implementat per la TISOC de l’IES Pau Casesnoves, es realitzaren quatre tallers en els quals a través del cos, la respiració i la relaxació, es facilitaren eines perquè els alumnes participants de 1r i 2n d’ESO (uns 25) puguin dur a terme una gestió emocional més eficient. Al taller no només varen participar alumnes, també hi assistiren dos professors i les dues orientadores del centre.









L’objectiu dels tallers era escoltar el cos i donar-nos compte del que sentim, això és important per connectar amb les nostres emocions. En aquesta etapa evolutiva de l’adolescència es torna imprescindible l’escolta interna i l’expressió del que es sent.











El feedback dels participants va ser molt positiu, ja que es varen divertir i relaxar durant la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Presentació TISOC

El projecte TISOC és fruit d'un acord de col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació i la Conselleria d'Ed...